Olohuoneen seinä toteutettu 3D-paneelilla.

Ajankohtaista.

Vihdoinkin Suomessa, 3D- seinäpaneelit!

16/9
2014
3D BOARD seinäpaneelit ovat sisustamisen uusi trendi! HINNAT ALKAEN VAIN 59€/m2

3D BOARD seinäpaneelit antavat uuden ulottuvuuden seinien sisustamiseen. 3D- paneeli on uusi ylellinen, korkealaatuinen, koristeellinen ja kestävä kolmiuloitteinen sisustuspaneeli seinille. Asennustyö käy nopeasti ja mikä parasta, paneeli voidaan maalata millä tahansa sisustusmaalilla! 3D BOARD paneelit myös eristävät ja vaimentavat ääntä.

3D BOARD seinäpaneelit ovat loistava vaihtoehto kodin sisustuksessa huomio- ja tehosteseiniin, eri taustaseiniin ja esim. porrasseiniin. Yrityksissä seinäpaneelit sopivat sisääntulo- ja aulaseiniin, kokous- ja neuvotteluhuoneen seiniin ja taukotiloihin. Julkisissa tiloissa seinäpaneelit sopivat yleisiin tiloihin tehosteseiniksi kuten VIP-tiloihin ja odotustiloihin, ravintoloiden sisustuksiin, jne.

3D BOARD paneelin parhaita puolia on sen nopea ja pölytön asennus. Seinä on käytettävissä heti asennuksen jälkeen. Asennusaikaa voidaan verrata vastaavan seinän tapetointiin.

Katso lisää http://www.tilataikuri.fi/fi/3d-seinapaneeli/

Soita 040 539 2724 tai lähetä puhelinnumerosi sivun alareunasta, niin soitamme sinulle takaisin keskustellaksemme lisää 3D BOARD seinäpaneeleista. Voit myös jättää tarjouspyyntösi netin kautta lomakkeella!

 

Takaisin uutislistaukseen

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.