Meiltä myös sisustuskonsultaatiot! Alk. 250 €

Mikrosementti kylpyhuoneen lattiassa.

Valkoista, saumatonta pintaa.

Mikrosementtiä.

Mikrosementti myös keittiön tasoihin ja välitilaan.

Luonnon valo, elävä pinta. Toimii.

Elävä pinta antaa tunnelmaa.

Mikrosementistä löydät rohkeitakin värejä.

Mikrosementtiä.

Mikä mikrosementti?

Elävää, saumatonta pintaa. Turvallisesti ja vettä pitäen.

Mikrosementti on useista kerroksista koostuva, vettä ja likaa hylkivä, erittäin kova ja kulutusta kestävä materiaali. Kyse on materiaalista, joka antaa lukuisia mahdollisuuksia tehdä erilaista pintaa, rypylästä sileään, yksivärisestä moniväriseen. Väri- ja pintavaihtoehtoja on lukuisia, vain mielikuvitus on rajana!

Mikrosementin etu laattaan verrattuna on se, että vettä ja likaa imeviä saumoja ei ole. Samoin silikonisaumoista ei tarvitse enää huolehtia koska nurkat ovat yhtä vettähykivää pintaa.

Mikrosementtipinta voidaan tehdä myös olemassa olevan laatan päälle. Mikäli kylppärissäsi on vedeneristeet kunnossa, on sinulla erinomainen mahdollisuus päivittää kylpyhuoneesi ilme juuri niin yksilölliseksi kuin haluat. Tarvitaan vain ammattiylpeä remonttimies ja tietysti myös ripaus taikuutta!

 

Mikrosementti on oiva materiaali myös keittiötasojen ja välitilojen persoonalliseen pinnoittamiseen!

Ja tietysti kylpyhuoneisiin.

Hanki nyt kotiisi jotain todella uutta. Mikrosementtien hinnat ALKAEN VAIN 39€/m2 Hinnat vaihtelevat pinnoitettavan alustan mukaan.

Soita 040 539 2724 tai lähetä puhelinnumerosi sivun alareunasta, niin soitamme sinulle takaisin keskustellaksemme lisää aiheesta. Voit myös jättää tarjouspyyntösi netin kautta lomakkeella!

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.