Lattia uusittiin ja seinät maalattiin.

Valoisa huone uudessa maalissa.

Toimii.

Valoa ja toiminnallisuutta.

Komea hirsisauna sai uudet haapalauteet.

Ajankohtaista.

Huoneisto- ja kylpyhuone- saunaremontti.

26/8
2015
Sauna, kylppäri ja osa lattioistamme oli tullut aika remontoida, samalla seiniä maalattaisiin.

Remontti lähtikin vähän varkain käyntiin, kun naapuri suositteli Tilataikuria, joka kävi katsomassa paikat ja teki arvion remontista. Asiaan paneuduttiin hyvin jo suunnitteluvaiheessa.

Kun remontti pääsi käyntiin, kommunikointi oli sujuvaa. Saimme vastaukset mieltä askarruttaviin asioihin ja meille kerrottiin aina, jos remontissa tuli ongelmia. Remontti hankaloittaa tietysti arkea aina, mutta tilannetta rauhoitti Tilataikurin normaali työaika ja siisteys remontin aikana. Työpäivän päätteeksi paikat oli aina siistitty ja imuroitu. Pölynsuojaus vaikutti hyvältä ja remontin päätyttyäkin oli siistiä. Pölyä löytyi vähemmän mitä odotimme, tosin tapetin poiston yhteydessä pölyä oli päässyt hieman vaatehuoneeseen. Työn jälki ja -laatu oli siistiä ja hyvää ja remontti pysyi aikataulussa. Joissakin yksityiskohdissa meillä oli näkemyseroja, joita ratkoimme projektin aikana. Näiden välttämiseksi tarkempi ja ennakoivampi informaatio sekä havainnekuvat yksityiskohdista voisivat toimia ratkaisuna.

Tälläkin hetkellä olemme tyytyväisiä työn jälkeen, suosittelimmekin Tilataikuria jo remontin aikana. Arvostamme erityisesti sitä että työn jälki oli siistiä ja että remontti pysyi aikataulussa. Jälkikäteenkin koko remontista jäi positiivinen maku.

Tilataikuri on luotettava, tekee työt tunnollisesti ja saa aikaan hyvää jälkeä.

Takaisin uutislistaukseen

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.