Tästä varastohuoneesta-

- tehtiin pojalle uusi makuuhuone

Ajankohtaista.

Huoneistoremontti 8/2014

13/4
2015
Kotimme kaipasi remonttia: Varastohuoneesta yksi huone lisää, tapetointia pariin huoneeseen ja väliovien vaihtoa. Tähän hommaan etsimme luotettavaa remontoijaa.

Suositus löytyikin paikallisesta rautakaupasta. Tuleva remontti hieman pelotti, mutta kun Tilataikuri kävi arviointikäynnillä, jätti se positiiviset tunteet remontin suhteen. Suunnittelu sujui todella jouhevasti ja hienosti. Tarjous oli selkeä ja siitä kävi hyvin ilmi, mistä hinta muodostuu.

Urakkaan kuuluvat materiaalit saimme valita itse. Projektin organisointi toteutui hienosti, eikä meidän tarvinnut itse puuttua asioiden hoitoon. Kommunikointi oli erittäin hyvää ja joka päivä kävimme läpi, missä mennään.Tilataikuri hoiti pölynsuojaukset tarkoin ja koko remontin ajan paikat pidettiin siistinä. Remontti hankaloittaa arkea aina, mutta Tilataikuri teki kaiken niin helpoksi, kuin mahdollista. Loppusiisteyskin miellytti.

Työn laatu oli kaikkineen oikein hyvää. Yhdessä kohtaa huonetta laminaattilattia oli jäänyt häiritsevästi kuopalle mutta sen Tilataikuri hoiti nopeasti kuntoon. Työn jälki miellyttää edelleen ja ehdottomasti suosittelemme Tilataikuria kaikille.

Marjaana ja Jari

 

Katso lisää: http://www.tilataikuri.fi/fi/marjaana-ja-jari/

Lisää asiakkaidemme kokemuksia:http://www.tilataikuri.fi/fi/asiakaskertomukset/

Takaisin uutislistaukseen

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.