Valoisa ja kodikas olohuone.

Tyyliä ja toiminnallisuutta parhaimmillaan.

Asiakaskertomus

Omakotitalon huoneistoremontti 2/2014

Tunsin Tilataikurin entuudestaan ja tiesin, kenet pyytää suunnittelukäynnille. Tiesin odottaa korkeatasoista työskentelyä.

Alkuvaiheen suunnittelu sujui hyvin yhteistyössä. Remontti alkoi Helmikuussa, mutta kävimme asiat läpi hyvissä ajoin jo vuodenvaihteessa. Päädyimme myönteiseen lopputulokseen.

Ei oltu ensimmäistä kertaa remontoimassa, joten tiesin, mitä tuleman pitää. Minä hankin pintamateriaalit ja Tilataikuri loput. Puolin ja toisin pidimme yhteyttä, missä mennään ja mitä seuraavana päivänä oli tarkoitus tehdä. Mitään ei jäänyt puolitiehen eikä kesken, se onkin ensiarvoisen tärkeään ja hienoa. Pysyimme pitkälle aikataulussa ja mitä meni pitemmäksi, sovimme, miten mennään jatkon suhteen.

Sisäilman laadussa tai siisteydessä emme huomanneet moittimista, joskin löysimme muutaman maaliroiskeen mitä ei ollut huomattu pyyhkiä pois. Kokonaisuudessaan se oli kuitenkin pieni asia. Kärsivällisyys ja positiivinen suhtautuminen asiakkaiden toiveisiin oli kiitettävää.

Luotettavan tekijän hankkiminen on monesti arveluttavaa, pitää tietää kenen puoleen kääntyä. Meillä kävi hyvä tuuri, että saimme Tilataikurin remontoimaan kotimme. Se, että Tilataikurilla on kontakti mm. putki- ja sähkömiehiin, toimi todella hyvin. Asiakkaan ei tarvitse itse niitä huolehtia ja sillä onkin iso merkitys.

Työn laatu vastasi odotuksiamme. Kaikki mitä sovimme, toteutui. Näin jälkeenpäinkin olemme erittäin tyytyväisiä.
Arvostan Tilataikuria yrityksenä erittäin paljon ja uskon että se on löytänyt oman paikkansa toiminnassa.
Olen suositellut Tilataikuria tuttavilleni ja yksi heistä ottikin yhteyttä ja sai remontin kotiinsa.

Tapio Ylipaavalniemi

 

Kiitämme yhteistyöstä:

Linnan Ritvaa Rovaniemen Keittiömaailmasta. Kalusteet.

Väri&Maton porukkaa Aittatieltä. Kaikki sisustusmateriaalit.

Tapiolle kiitokset luottamuksesta ja jatkuvasta, hyvästä ja ammattitaitoisesta yhteistyöstä!

- Jukka, Tilataikuri

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.