Upea kotikylpylä!

Meiltä myös sisustuskonsultaatiot alk. 250 €

Laatua ja toiminnallisuutta.

Lauteet lämpökäsiteltyä tervaleppää.

Mikrosementtiä.

Ammattisuunnittelu ja laadukkaat materiaalit.

Ajankohtaista.

Kotikylpylä- hyvin suunniteltu, paremmin tehty.

30/9
2016
Kun kylppäriä aletaan suunnitella ja toteuttaa viimeisen päälle, puhutaan Tilataikuri- kotikylpylästä.

Se että vuosia vanha kylppäri ja sauna alkaa muuttua mielikuvissasi toiveidesi kotikylpyläksi, ei välttämättä onnistu omin avuin. Tarvitaan ammattitaitoisen sisustussuunnittelijan apua.

Mikä sen selkeämpää, kuin ammattimainen suunnitelma toiveidesi kylppäristä joka pysyy budjetissa mutta täyttää toiveesi tulevasta. Saat heittää hyvästit kaupassa ramppaamiselle ja epätoivolle tuhannen samalta näyttävän pintamateriaalin valinnasta. Kaikki materiaalivalinnat saat tehdä suunnitelman suosituksista. 

Sisustussuunnitelman kautta saat lentävän lähdön remonttiprojektillesi. Suunnitelman jälkeen saat selkeän tarjouksen jo valmiiksi suunnitellusta remontista. Helppoa.

Ja jotta lopputulos vastaisi haavettasi unelmien kotikylpylästä, tarvitaan kaiken peliin laittavaa ammattilaista.

Aloitimme kuvassa näkyvän, kesällä 2016 valmistuneen upean kotikylpylän suunnittelun aikaisin keväällä. Materiaalivalinnat ja aikataulutuksen kävimme läpi yhdessä asiakkaan kanssa hyvissä ajoin. 

Toteutimme kylpyhuoneen, saunan ja kodinhoitohuoneen remontin kokonaisuutena jonka kesto oli reilut viisi viikkoa. Pintamateriaalit noudattivat selkeää ja harmonista vaaleaa teemaa tehostettuna lämpimiin sävyihin. Lopputulos oli moderni mutta kodikas kokonaisuus. Erityishuomiona loistavasti onnistunut valaistus!

Kodinhoitohuoneessa teemana oli toiminnallinen selkeys. Persoonallisuutta halusimme tuoda esille pitkän seinän mikrosementtipinnoitteella ja upealla seinävalaisimella.

Tämänkin kohteen toteutimme tietysti pölyvapaana. 

http://www.tilataikuri.fi/fi/kotikylpylat/

Takaisin uutislistaukseen

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.