Mikrosementti myös keittiön tasoihin ja välitilaan.

Valkoista, saumatonta pintaa.

Mikrosementtiseinä.

Mikrosementistä löydät rohkeitakin värejä.

Mikrosementtiä.

Ajankohtaista.

Mikrosementti- kodin uusi hittituote!

25/4
2016
Nykypäivän sisustamisessa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja. Betonin työstäminen on haastavaa ja aikaavievää puuhaa. Mikrosementillä päästään helposti aidon betonipinnan tunnelmaan!

Mikrosementti on nimensä mukaisesti hieno, ohuen ohut, tiivis pinnoite, jota voidaan käyttää seinään, lattiaan, portaisiin, kylppärin pinnoitteeksi tai vaikkapa keittiön työtasoon. Tarvitaan vain kiinteä, pitävä alusta johon mikrosementti levitetään.

Teräsliippaus ja asentajan työtekniikka antavat mikrosementille sen elävän, ainutlaatuisen pinnan. Seoksessa käytettävän akryylin ansiosta pinnoite on luja ja erittäin kestävä mutta myös joustava. Mikrosementin kokonaispaksuus on vain millejä, jolloin sen sen asentaminen minkä tahansa kiinteän pinnan päälle on mahdollista. Suosituimpia käyttökohteita ovat kylpyhuoneet, keittiön työtasot ja välitilat. Kohteesta riippuen pinta lakataan polyuretaanilakalla tai vahataan puhtaanapidon helpottamiseksi.

Laajasta 56 värin kokonaisuudesta löytyy sävy jokaiseen sisustuskokonaisuuteen!

Lue lisää mikrosementistä http://www.tilataikuri.fi/fi/alasivu-1/

Soita 040 539 2724 tai lähetä puhelinnumerosi sivun alareunasta, niin soitamme sinulle takaisin keskustellaksemme lisää. Voit myös jättää tarjouspyyntösi netin kautta lomakkeella! 

Takaisin uutislistaukseen

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.