Pieni kylpyhuone on tilaihme!

Laatu alkaa kynnykseltä.

Hanassa on tyyliä.

Kylpyhuoneremontti

Pienen kylppärin uusi elämä.

Pieni tila, iso tilantarve. Tässä näyte kuinka kolmen ja puolen neliön kylppäristä tehdään toimiva kotikylpylä. Tyylillä.

LÄHTÖTILANNE

Kotitalouden 90- luvulla remontoitu kylppäri kaipasi jo muutenkin ehostusta. Kaakelit ja tekniikka olivat jo tullet käyttöikänsä päähän. Lisäksi näytti siltä että pienessäkin kylppärissä voi olla hukkatilaa. Suihkukaappi vei tilan muulta käytöltä ja pyykinpesukoneelle ei tuntunut löytyvän järkevää paikkaa. 

  Ennen

  Ennen

Yhteydenotto tilataikurille ja pyörät pyörimään. Sisustussuunnittelijamme Paula tikkanen suunnitteli tilaan toimivan pohjaratkaisun, pintamateriaalit, valaistuksen ja kalusteet. Alkoi näyttää siltä että olimme synnyttämässä tilaihmettä.

 

LOPPUTULOS

Siirsimme suihkun paikan toiselle seinälle, jolloin koko vastakkaisen seinän mitta vapautui kalustamiseen. Wc- istuin on seinään integroitu malli, jonka päälle sijoitimme säilytyskaapin. Wc- istuimen viereen sijoitimme pitkän kivisen laskutason pesualtaalla ja tilavat vetolaatikot. Myös erikoismitoitettu pesukone sai paikkansa tason alta, 

Koko tilan kruunasi erittäin laadukkaat Hanscrohen hanat ja tyylikkäät valaisimet sekä katossa että peilin päällä. Hienot laatat ja suuri peili antoivat tilantuntua hämmästyttävän paljon.

Tämäkin remontti suoritettiin pölyvapaasti. http://www.tilataikuri.fi/fi/lisapalvelut/

Tämä kylppäri on täysi kymppi!

 Jälkeen

 Jälkeen

 Jälkeen

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.