Pölyvapaana - älyvapautta vastaan.

Ajankohtaista.

Pölyvapaa remontti on tekoja.

20/10
2014
Ovi käy jatkuvasti. Remonttimies purkaa, leikkaa, poraa, jyrsii ja kulkee, siis kuuluu pölyttäjiin. Tavarat ja työkalut valtaavat asuintilaa ja pöly leviää. Remontin loputtua alkaa loputon työmaa, asunnon perusteellinen siivous, jossa sitkeää betoni- ja puupölyä löytyy joka paikasta. Miten betonipöly lähtee sohvasta?

Tällainen maine vallitsee yleisesti kun on kyse kodin remontoimisesta.

Olemme herkkä kansa. Puolella suomalaisista on jonkin sortin allergia ilman epäpuhtauksille (Allergia ja astmaliitto). Jokaisen lähipiirissä on henkilö joka kärsii ns. pölyallergiasta. Valtaosassa perheitä on joku joka joutuu sietämään epäpuhtauksia kodin sisäilmassa. Entäs sitten kun edessä olisi kodin remontointi, mahdoton ajatus?

Ei ole enää. Pölyvapaa remontointi on tekoja ja asennetta. Oikeita tekoja ja oikeaa asennetta. Nykytekniikka mahdollistaa täysin pölyttömän saneeraamisen, kyse ei ole avaruustieteestä. Välineistö on kaikkien ammattilaisten saatavilla ja sitä on selvästi hankittukin. Mekin olemme. Markkinoiden parhaat välineet.

Pelkkä kalusto ei riitä, eikä suunnitelmakaan. Oikeat välineet pitää olla mutta suurin vaikutus tehdään päivittäisellä toiminnalla ja teoilla, eli asenteella. Pidämme työpisteen siistinä, työkalut siisteinä. Olemme siistejä. Olemme sinun kodissasi töissä, emme työmaalla!

Yleisen siisteyden vaikutuksesta työilmapiiriin ja työn laatuun on varmaan aivan turha puhua, tulokset puhuvat puolestaan. Olemme sitoutuneet pölyttömään saneeraamiseen ja tuotteistaneet Tilataikuri Pölyvapaa- remontin. http://www.tilataikuri.fi/fi/lisapalvelut/

Käytännön tulokset kertovat että myös allergiayliherkän kodin remontointi on aivan tavallisia asioita. Se täytyy vain osata.

Asiakkaidemme omat kertomukset ovat oiva mittari onnistumisestamme. http://www.tilataikuri.fi/fi/asiakaskertomukset/

Takaisin uutislistaukseen

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.