Arki rullaamaan remontin jälkeen.

Asiakaskertomus

Vuokrakaksion kylpyhuoneremontti 1/2014

Vuokralla olevan kaksioni vanha kylppäri kaipasi remontointia. Tila oli alkuperäisessä kuosissa ja epäkäytännöllinen, oli siis aika etsiä luotettava remontintekijä.

Kilpailutin useampaa remonttifirmaa ja lopulta intuitio ratkaisi valinnan Tilataikurin suuntaan, joka teki jo tarjousvaiheessa tarkat mittaukset, herätti luottamusta ja pysyi tarjousaikataulussa. Kun suunnitteluvaihe sujui hienosti ja vaivattomasti, tunne oikeaan osuneesta valinnasta oli vahva.

Projektin aikana organisointi ja kommunikointi toimi hienosti. Tilataikuri piti minut ajan tasalla remontin kulusta säännöllisesti. Itseäni miellytti myös urakoitsijan tapa tehdä työ siististi, laadukkaasti ja hyvillä välineillä, löytyi pelit ja vehkeet.

Se, että loppusiisteys oli moitteeton ja asuminen saatettiin aloittaa saman tien, ilahdutti niin minua kuin vuokralaistakin. Työn jälki on erinomainen ja hinta-laatu suhde miellyttää. Myös asuntoni vuokralaiset ovat tyytyväisiä uuteen ja valoisaan kylpyhuoneeseen. 

Tilataikuri on erinomainen remontoija ja suosittelenkin sitä kaikille. Tiedänpä nyt itsekin kenet pyydän seuraavankin kerran remontoijaksi kun tarvetta ilmenee.

Petri

 

Remontti toteutettiin pölyvapaasti http://www.tilataikuri.fi/fi/lisapalvelut/

Kiitämme yhteistyöstä:

Rovaniemen Lakkapään väkeä. Rakennusmateriaalit.

Kiitokset Petrille hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä!

- Jukka, Tilataikuri

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.