Kylpyhuone sai uudet pinnat kalusteineen.

Tiilipintainen perinnetakka muutti hiukan tyyliä!

Upea, uusi olohuone!

Välitilaan tehtiin betonipintaa.

Asiakaskertomus

Omakotitalon huoneistoremontti 3/2014

Postissa tuli Tilataikurin mainos. Mainos vaikutti niin luotettavalta että päätimmekin kutsua Tilataikurin suunnittelukäynnille kotiimme.

Olemme iloisia siitä, miten loistavasti remontin suunnittelu sujui. Meidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla. Pidimme siitä että kaikki oli avointa ja rehellistä. Ei luvattu liikoja ja Tilataikurilla oli hyvin hanskassa se, mitä remontissa pystyttiin tekemään. Tarjous ja suunnitelma tuli fiksusti kirjallisena ja ikäviltä yllätyksiltä vältyttiin.

Arki remontin keskellä oli uusi kokemus. Kiinnitimme huomiota siihen, miten Tilataikuri piti huolta niin omasta, kuin meidänkin turvallisuudesta esimerkiksi panostamalla siihen ettei pöly päässyt leviämään. Täytyy ihmetellä, miten hyvin kaikki sujui. Tuli sellainen olo, että meille tehtiin niin hyvää työtä ja jälkeä, kuin vaan pystyy tekemään. Tilataikuri osasi yllättää meidät sillä, että asiat tehtiin huolella loppuun saakka ja aikataulu piti koko remontin ajan. Emme joutuneet huolehtimaan putki- tai sähkömiesten kulkemisista vaan saimme nämäkin valmiiksi huolehdittuna. Huomasimme, että nyt on luotettava remontoija asialla.

Työn laatu yllätti positiivisesti ja siitä annammekin pelkkää plussaa. Hinta-laatu suhde miellytti. Mielellään maksaa työstä, joka on tehty luotettavasti ja laadukkaasti. Naapurimmekin ovat tietoisia, kenen puoleen kääntyä kun remontin tarvetta tulee.

Jaana ja Samuli Sillman

 

Kiitämme yhteistyöstä:

Eteläisen Katjaa Rovaniemen Keittiömaailmasta. Keittiö ja wc kalusteet.

Väri&Maton porukkaa Aittatieltä. Parketit ja sisustusmateriaalit.

Rovaniemen Lakkapään väkeä. Rakennusmateriaalit.

Sillmanin perheelle kiitokset loistavasta yhteistyöstä ja innostavasta ilmapiiristä!

- Jukka, Tilataikuri

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.