Tästä varastohuoneesta-

- tehtiin pojalle uusi makuuhuone

Varastosta-

- makuuhuone.

Makuuhuoneen vanha ja kulunut tapetti-

- vaihtui uuteen ja kestävään. Uusi tapetti, uusi ilme!

Tytön makuuhuone sai upean vaakaraitatehosteen.

Raitatapetti asennettiin vaakaan.

Väliovet vetimineen vaihdettiin uusiin.

Asiakaskertomus

Huoneistoremontti 8/2014

Kotimme kaipasi remonttia: Varastohuoneesta yksi huone lisää, tapetointia pariin huoneeseen ja väliovien vaihtoa. Tähän hommaan etsimme luotettavaa remontoijaa.

Suositus löytyikin paikallisesta rautakaupasta. Tuleva remontti hieman pelotti, mutta kun Tilataikuri kävi arviointikäynnillä, jätti se positiiviset tunteet remontin suhteen. Suunnittelu sujui todella jouhevasti ja hienosti. Tarjous oli selkeä ja siitä kävi hyvin ilmi, mistä hinta muodostuu.

Urakkaan kuuluvat materiaalit saimme valita itse. Projektin organisointi toteutui hienosti, eikä meidän tarvinnut itse puuttua asioiden hoitoon. Kommunikointi oli erittäin hyvää ja joka päivä kävimme läpi, missä mennään.Tilataikuri hoiti pölynsuojaukset tarkoin ja koko remontin ajan paikat pidettiin siistinä. Remontti hankaloittaa arkea aina, mutta Tilataikuri teki kaiken niin helpoksi, kuin mahdollista. Loppusiisteyskin miellytti.

Työn laatu oli kaikkineen oikein hyvää. Yhdessä kohtaa huonetta laminaattilattia oli jäänyt häiritsevästi kuopalle mutta sen Tilataikuri hoiti nopeasti kuntoon. Työn jälki miellyttää edelleen ja ehdottomasti suosittelemme Tilataikuria kaikille.

Marjaana ja Jari

Kiitämme Yhteistyöstä:

 

Rovaniemen Lakkapää. Tapetit ja sisustusmateriaalit

Rovaniemen K-Rauta. Ovet.

Marjaanalle ja Jarille kiitokset lämminhenkisestä yhteistyöstä!

- Jukka, Tilataikuri

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiitos yhteydenotosta. Jukka ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.